Érsebészet, visszérkezelés

Injekciós hajszálérkezelés, injekciós visszérkezelés

Hajszálerek, seprűvénák, kezelésük injekcióval (scleroterápia)
Nagyobb vénák, tágult oldalágak habscleroterápia kezelése

Főként kozmetikai panaszt okozó vénás tágulatokról van szó, gyakran nőket érintő elváltozás. Általában tágult bőrágak (reticuláris visszeresség) és tágult, nagyobb visszerek mellett észlelhető. Kezelésükre az injekciós módszert ajánljuk (a kis hajszálerekbe megfelelő töménységű, erre a célra fejlesztett gyógyszert beadva zárjuk el a kis ereket.)
A szúrás kellemetlen, de igen kis tű alkalmazásával elviselhető. A bőrben egy-négy hét alatt felszívódó kis bevérzést okozhat.
Az injekciós kezelést követően a végtagot rugalmas pólyával kell fáslizni 3-7 napig, fizikai aktivitás nem korlátozott. Új és korszerű eljárás a radiofrekvenciás (RF) kezelés, mely az RF eszköz által gerjesztett energiát alkalmazva a kiválasztott programnak megfelelő energiatartományban a kezelőeszköz segítségével szintén kis tűszúráshoz hasonló bőrérzést kiváltva képes a célbavett kis hajszáleret elzárni. Ez az eljárás bevérzést nem okoz, de egy-két hétig a bőrön mikropörkösödés észlelhető, mely szintén nyom nélkül gyógyul.
Általában a két módszer kombinációja vezet célra. (Kivéve az arcon elhelyezkedő értágulatokat, ahol a radiofekvenciás kezelést ajánljuk.)

Oldalágak, nagyobb vénák kezelése

Alapvetően a habsclerotherápia (injekciós kezelés) a bevált módszer, melyet szükség esetén ultrahang egyidejű követéssel kell biztonságossá tenni, például vénás fekélyt okozó perforátor kezelése, vagy a hab mélyvéna felé terjedésének megakadályozása érdekében.

Érdeklődés, időpontfoglalás

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, további információt és időpontot az alábbi elérhetőségeken kérhet: Hívjon minket
+36 30 938 74 04
Küldjön emailt
studimed100@gmail.com